Happy birthday our dear baby!

18th of March is the day that my life has changed forever. Exactly one year ago (and one day 😉 ) we met our beautiful, healthy, cute pink boy. And since then nothing was ever the same again. For the past year I have grown so much, as I have not grown in my 32 years. Motherhood has changed me, made me a better version of me. I learnt a new level of love – a love to your child. It is the strongest and the deepest love of all. Being mother is the most difficult and most rewarding thing in the world. It requires your constant attention, enormous will power, lots of patience and all kinds of skills.
And today I am just going to share some of  my favourite things about Marios:
1. His huge deep blue eyes! I could look into them forever!
2. His smell – oh, it’s like heaven! I mean if heaven smells like a vanilla cookie – then yes, it is 🙂
3. His cute blond hair. It is getting quite long so soon we will go for his first haircut. But so far he is this messy haired cute blondie 🙂
4.When he is in his crib and asking for my attention, and then I finally start coming towards him, he starts like jumping from joy and his eyes bright up the whole room! This is the sweetest thing!
5. The way he walks and holds my two fingers – one in each hand.
6. The way he yawns – it is so cute!
7. His cute baby language – I could listen him talk all day long. And at these moments I always wonder what is he thinking about in his little cute head?
8. His chubby hands with the cutest hand dimples ever!
9. The way he cracks from our dog Charlie. Lately they started to actually play together. Charlie likes taking some balls or cubes from Marios, and Marios likes throwing them into Charlie 🙂 Sometimes Charlie would bark on Marios which makes him laugh so much!
10. The way he smiles when he sees daddy come from work.
11. When he plays in his room he usually has something in one hand and would go everywhere without dropping it.
12. The way he “cleans up” in his wardrobe. It is actually means the opposite – he would throw everything one by one from the wardrobe or drawers and give me extra work to do, but it is so cute to see him “housekeeping” 🙂
13. When he is cranky or moody and starts crying with everybody except me. I am like his medicine. The way he straightens his arms towards me, like if asking to take him – it’s the sweetest.
14. His chubby sweet cheeks – I want to kiss them all day long!……………………..
Ok, I could go on and on but I am afraid you will get bored to read all that. Let’s just stop here. I am sure I sound like any other first time mom who is in love with her child and motherhood in general. So I will finish this post here and will actually go to play with my son.
* * *Before I go I would like to thank all of you for your wishes and greetings! They made my heart so warm! I don’t personally know majority of you but you took time to write a few nice words! Thank you from all my heart!

18 марта – это день, когда моя жизнь изменилась навсегда. Ровно год назад (плюс один день 😉 ) мы наконец-то познакомились с нашим замечательным, здоровеньким, розовеньким, милым малышом. И с того момента все перевернулось с ног на голову. За этот год я научилась очень многому, пожалуй, даже большему, чем за все мои 32 года. Материнство изменило меня, сделало меня лучше! Я познала новый вид любви – любовь к своему чаду. Это самая сильная и глубокая любовь в мире! Быть мамой – это самое сложное и самое прекрасное одновременно. От тебя требуется твое постоянное внимание, огромная сила воли, море терпения и всевозможные умения.
Сегодня я просто опишу здесь некоторые вещи, которые мне нравятся в моем сыночке:
1. Его большие голубые глаза – смотрела бы в них до бесконечности!
2. Его запах – он пахнет раем! Ну, если рай пахнет ванильной печенькой, то тогда да 🙂
3. Его смешные волосики. Он уже, кстати, очень зарос, так что пора вести его на первую стрижку. А пока он просто побудет лохматым блондинчиком 🙂
4. Когда он стоит в своем манежике и хочет, чтобы я его взяла на ручки, и я начинаю идти в его сторону, его глазки загораются, как фонарики, и он начинает аж подпрыгивать в манежике от радости! Это так мило!
5. То, как он ходит за ручки, при этом держась за мои пальцы, по одному в каждую ручку.
6. То, как он зевает. Нет ничего милее!
7. Его смешной детский язык – он постоянно что-то там рассказывает. Слушала бы его весь день! А еще мне интересно, о чем же он думает в этот момент, какие мысли есть в его маленькой головушке?
8. Его пухленькие ручки с ямочками – такая прелесть!
9. То, как он смеется с нашего Чарли. В последнее время они стали именно играть. Чарли любит забирать у Мариоса всякие шарики и кубики, а Мариос любит в него ими кидать! А когда Чарли рычит на него, то Мариос смеется еще больше 🙂
10. Его улыбочка, когда папа приходит с работы!
11. Когда он играется в своей комнате, он обычно держит в одной ручке какой-нибудь шарик или кубик. И сколько будет играться, столько будет его держать, не роняя.
12. То, как он “наводит порядок” в своих шкафах. Конечно же, он делает ровно наоборот – все разбрасывает, достает все вещи, пеленки и полотенца один за одним с полок и шкафов, чем маме только прибавляет работы. Но это так забавно смотрится. Маленький мамин помощник!
13. Когда он уже уставший и капризничает, не хочет ни к кому идти на ручки. И стоит мне его взять на ручки, он сразу успокаивается. Мама – его успокоительное 🙂 Будучи на руках у кого-нибудь, он протянет свои маленькие ручки в мою сторону, мол, чтобы взяла его. Это так мило!
14. Его пухленькие сладенькие щечки – целовала бы их весь день напролет!…………………
Пожалуй, остановлюсь здесь, потому как могу продолжать бесконечно. Боюсь, вы перестанете меня читать 🙂 Наверное, я звучу, как любая мама, которая влюблена в своего малыша и материнство в целом! На этой сладкой ноте закончу этот пост и пойду поиграюсь со своим сыночком.
* * *Но перед тем, как уходить, хочу поблагодарить здесь каждого из вас за ваши теплые, добрые слова и поздравления! Это было так здорово – получать поздравления от людей, которых я никогда не видела. Спасибо вам от всей души!











Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *